Werkgroep of netwerknaam wijzigen in Windows 10

Alles wat in het rechterdeel staat, wordt op duplicaten doorzocht zodra jij daarvoor de opdracht geeft. Open deverkenneren ga naar de map Downloads.

  • Wanneer je hardware vervangt, is het belangrijk om te weten wat je doet.
  • Hier, als u een back-up van uw registerbestanden maakt tijdens het installeren van Windows 11, kunt u uw registerbestanden op elk moment herstellen om kapotte items te repareren.
  • Op 26 april 2017 een nieuw moederbord aangeschaft, Windows 8.1 geïnstalleerd en nog steeds gratis geüpgraded naar Windows 10 .

Je onopstarbare pc herstel je door middel van een Windows-installatiemedium. Met RegBak maak je in een oogwenk een complete registerback-up. Zoals u inmiddels begrijpt, vinden in het Windows Register continue belangrijke activiteiten plaats.

Microsoft Silverlight voor PC

Dit kunt u gebruiken om u te beschermen tegen virussen en spyware. Windows Defender controleert automatisch alle bestanden die u uitvoert of download, evenals alle websites die u bezoekt. Het is heel eenvoudig om snel alles weer terug te zetten in de standaard instelling door te klikken op de link “Standaardwaarden herstellen” en vervolgens op “Ja” te klikken. Als u klikt op de link “Bestanden terugzetten vanuit de huidige back-up” dan komt u in het onderstaande venster. Verder ziet u dat standaard elk uur een backup gemaakt zal gaan worden. U kunt dit aanpassen naar “Elke 10 minuten” en “Dagelijks” met nog veel tussenliggende mogelijkheden. Onder de schuifschakelaar in de stand “Aan” ziet u de link “Meer opties”, klikt u daar eens op.

Ruim de harde schijf  of ssd op

Daar staat Hardeschijfstation voor een gewone vaste schijf en SSD voor een ssd-schijf. In het venster getiteld « Stations optimaliseren » zie je nu per computerschijf wat de fragmentatiestatus is. Om een netwerk te verwijderen, klik je erop; daarna klik je op de knop Niet onthouden. Onder « Meer duplicaat zoek opties » kun je ook nog kiezen voor dezelfde naam, extensie, datum etc. Dat zou je ooit een keer kunnen proberen, maar een duplicaat is ook zonder die opties te vinden op basis van dezelfde inhoud.

Waarom een pc soms traag blijft, ook na opnieuw installeren

De Poweliks Trojan, zoals de malware wordt genoemd, kan aanvullende malware downloaden https://rocketdrivers.com/nl/dll/developer?vendor=lexmark-international-inc en installeren en systeeminformatie stelen. Eenmaal actief zal Poweliks eerst controleren of Windows PowerShell aanwezig is.